Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε εταιρεία που αντιπροσωπεύουμε συντηρεί δικό της μεγεθολόγιο, το οποίο αντιστοιχεί σε μία ηλικιακή κατηγορία. Μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα με βάση την ηλικία του παιδιού και να δείτε και το μέγεθος που δίνει κάθε εταιρεία στα προϊόντα της. Στις περισσότερες περιπτώσεις των δικών μας προϊόντων ενδείκνυται να επιλέγεται ένα μέγεθος μεγαλύτερο από την ηλικία του παιδιού.

Φυσικά και μπορείτε. Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αρκεί το προϊόν και η αρχική συσκευασία του να είναι άθικτα, στην διεύθυνση μας. Θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας.

Όταν αποφασίσετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία, τα πρώτα έξοδα της επιστροφής θα επιβαρύνουν εσάς, ενώ τα έξοδα αποστολής του νέου είδους που θα επιλέξετε είναι εντελώς δωρεάν.

Δεν μπορείτε να προσθέσετε ένα προϊόν σε παραγγελία που έχει ολοκληρωθεί. Θα χρειαστεί να κάνετε νέα παραγγελία.

Κανένα πρόβλημα. Όταν επιλέξετε συσκευασία δώρου, το προϊόν θα αποσταλεί στην διεύθυνση αποστολής, ενώ η απόδειξη αγοράς στη διεύθυνση χρέωσης, που έχετε δηλώσει.

Δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα, μας βρίσκεται όμως όποτε εσείς επιθυμείτε ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Αν έχετε δει κάτι στο site που σας ενδιαφέρει και έχετε κάποια απορία , σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6941442728 ώστε να σας βοηθήσουμε.

Όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό σε κάθε παραγγελία. Άμα έχετε παραπάνω κωδικούς μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές παραγγελίες.

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες και μέχρι τις 13:30 αποστέλλονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που θα δοθούν από Σάββατο μεσημέρι έως και Κυριακή βράδυ εκτελούνται από Δευτέρα πρωί. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1-4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη περιοχή παράδοσης.